schilderwerken

YURA SCHILDERSBEDRIJF AL MEER DAN 20 JAAR EEN BEGRIP IN EINDHOVEN EN OMSTREKEN​

binnenschilderwerken

Op zoek naar een vakbekwame schilder? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring garanderen wij een prachtig resultaat en kwaliteit zoals je dat van een professionele schilder mag verwachten.

Onze passie ligt in het verfraaien en in ere herstellen van particuliere woningen. Dat is onze specialiteit. Door gewoon goed te luisteren naar de wensen van onze klanten kunnen wij kwaliteit leveren zoals het hoort. Hierbij maken wij gebruik van duurzame materialen die zo het milieu zo laag mogelijk belasten.

We werken voornamelijk met CAPAROL verf en TRIMETAL. Caparolverf staat voor kwaliteit en duurzaamheid. TRIMETAL is een onderdeel van AKZO Nobel is het grootste verfmerk voor de schilders. Naast deze merken hebben we ook veel ervaring met Sikkens.

We maken alleen maar gebruik van oplossings- en geurarme verven. Voordat we van start gaan zorgen wij ervoor dat alles vakkundig wordt afgeplakt zodat jouw spullen optimaal beschermd zijn.

Onze specialisaties:

 • Deuren, trappen, kozijnen en plinten;
 • Plafonds en wanden
  • Latexverf
 • Lakken rollen of spuiten

Nieuwsgierig? Hieronder zie je enkele foto’s van binnen schilderprojecten

Binnenschilderwerken YuRa
STERK IN SCHILDERWERK​

buitenschilderwerken

Op zoek naar een vakbekwame buitenschilder? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring garanderen wij een prachtig resultaat en kwaliteit zoals je dat van een professionele schilder mag verwachten.

YuRa is toonaangevende schildersbedrijf voor particulieren in Eindhoven en omgeving. En daar zijn we heel trots op! Met veel passie en een gezonde dosis fanatisme pakken we iedere schilders project op.

Het begint met het geven van een goed onderbouwd advies. Wij bieden altijd een vrijblijvende werkopname aan. Bespreken je wensen en geven een professioneel advies. Je kan bij ons terecht voor zowel grote als kleine klussen.

Het is belangrijk dat je kiest voor het vakkundig laten uitvoeren van jouw schilderwerkzaamheden. Hiermee verleng je de levensduur van jouw vastgoed met als gevolg een vermindering in onderhoudskosten.

Naast de schilderwerkzaamheden behandelen wij ook achterstallig onderhoud bij hout dat veel vocht bevat. We schuren de kozijnen machinaal en als we dan een rotte plek tegenkomen meten we het houtvochtgehalte. Dit moet onder de 18 % zijn. Wanneer dit niet het geval is schuren we de plek helemaal kaal zodat het vocht er snel uit kan verdampen. Daarna werken wij het houtwerk voor je af.

Het is belangrijk dat buitenschilderwerk iedere vijf tot zeven jaar een volledige onderhoudsbeurt krijgt. Twijfel je of jouw woning/pand hieraan toe is, neem dan contact met ons op.

Onze specialisaties:

 • Schilderwerk
  • Gevel
  • Kozijnen
  • Deuren en dakgoten
 • Houtrot
 • Behoud en renoveren van authentieke onderdelen van uw pand