wandafwerking

YURA SCHILDERSBEDRIJF AL MEER DAN 20 JAAR EEN BEGRIP IN EINDHOVEN EN OMSTREKEN​

behang

Op zoek naar een vakbekwame behanger? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze passie gaat verder dan alleen schilderen. Met meer dan 20 jaar ervaring garanderen wij een prachtig resultaat en kwaliteit zoals je dat van een professionele schilder mag verwachten.

YuRa biedt naast schilderwerkzaamheden ook een behangservice aan. Behang wordt tegenwoordig gezien als een wanddecoratie. Behang kan ervoor zorgen dat een muur omgetoverd wordt tot een echte eyecatcher.

Behang kan je tegenwoordig in veel verschillende soorten typen kopen. Hieronder de meer bekendere typen en hun eigenschappen:

 • Vliesbehang
  • Vliesbehang heeft een vlieslaag. Het neemt geen vocht op en krimpt niet zodra er lijm op gesmeerd wordt. Het is een stevig behang dan niet snel scheurt en prima afwasbaar is. Daarbij heeft het ook de eigenschap dat het moeilijk ontvlambaar is.
 • Vinylbehang
  • Vinylbehang bestaat uit een onderlaag van papier met daarop een waterafstotende kunststof toplaag. Het is zwaarder dan papierbehang en is in verschillende diktes, kleuren, dessins en structuren te verkrijgen. Vinylbehang is ook goed over te schilderen. Wij weten met welke verf je dat het beste kan doen.
Behangen schildersbedrijf YuRa
 • Glasvezelbehang
  • Dit is een relatief nieuw soort behang en zeer geschikt voor slechte muren. De glasvezel zorgt ervoor dat het sterker is dan al het andere behang. Het is wel veel lastiger om te verwijderen als het geplaatst is. Het kan ook perfect overschilderd worden omdat glasvezelbehang altijd neutraal van kleur is. We kunnen er ook een nieuwe behanglaag over plaatsen.
 • Fotobehang
  • Als je op zoek bent naar een compleet kunstwerk dat nadrukkelijk aanwezig mag zijn in een kamer, dan kan je overwegen om fotobehang te gebruiken. Fotobehang heeft een hoge lichtechtheid en is goed afwasbaar. Dit zogeheten digitale behang is makkelijk te verwerken.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden, en we geven je graag advies over hoe YuRa te werk gaat met het behangen van muren.  

YURA SCHILDERSBEDRIJF AL MEER DAN 20 JAAR EEN BEGRIP IN EINDHOVEN EN OMSTREKEN​​

spuitwerk

Speel je met de gedachten om jouw muren opnieuw in een nieuwe, strakke frisse keur te steken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze passie gaat verder dan alleen schilderen. YuRa is gespecialiseerd in spuitwerk. Met meer dan 20 jaar ervaring garanderen wij een prachtig resultaat en kwaliteit zoals je dat van een professionele schilder mag verwachten.

Speel je met de gedachten om jouw muren opnieuw in een nieuwe, strakke frisse keur te steken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze passie gaat verder dan alleen schilderen. YuRa is gespecialiseerd in spuitwerk. Met meer dan 20 jaar ervaring garanderen wij een prachtig resultaat en kwaliteit zoals je dat van een professionele schilder mag verwachten.

Naast het rollen of behangen van muren kan je deze ook perfect spuiten met latex. In de 20 jaar dat ons bedrijf bestaat hebben we veel ervaring opgedaan met het spuiten van latexverf. We hebben hiervoor speciale spuiten die in samenwerking met het beste apparatuur resulteren in een perfecte plafond- en wandafwerking.

Uiterst zorgvuldig kunnen we diverse onderdelen in jouw woning spuiten met latex. Dit kan gedaan worden in elke gewenste kleur. Wel moet het stucwerk heel goed uitgevoerd worden om een mooier beeld te krijgen.

Latexspuiten is een manier om wanden te voorzien van een sterke laag A-kwaliteit latex. Daarnaast wordt er vaak een hogere laagdikte bereikt waardoor we een egaal eindresultaat behalen zonder structuur van een roller.

Wandafwerking Schildersbedrijf YuRa